FINANCIJSKA IZVJEŠĆA PODUZETNIKA

Poduzetničko razvojni centar općine Erdut d.o.o. i Ministarstvo poduzetništva i obrta, organizirali su radionicu na temu Finansijska izvješća poduzetnika 27. i 28. studenog u prostorijama općinske vijećnice. U okviru radionice bio je predstavljen nacrt novog Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske.
Predavač je bila mr.sc.Biljana Đanković iz Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje, koja je iznijela i svoja iskustva i mišljenja o novom nacrtu zakona i finansijkim izvješćima malih poduzeća. Radionica je bila posjećena i vrlo interaktivna, pogotovu o izmjenama zakona koji je odnosi na PPDS područja, šta nas očekuje kada se naprave novi indeksi razvoja RH, što se ukida, a koje nas olakšice očekuju. Takođe je bilo riječi o najvažnijim segmentima poslovanja poduzeća i financijskog upravljana mikro, malih i srednjih poduzeća sa ciljem podizanja konkurentnosti poduzetnika, koji izvještaji služe sa praćenje kontrole poslovanja poduzeća, koji se odnose na d.o.o., a koji na OPG.
Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut će organizirati ovakve radionice kako bi poduzetnicima i svim zainteresiranim subjektima pružio informacije o svim novinama i promjena koje nas očekuju sa novim zakonima EU.
Jelena Eklemović,osoba na stručnom osposobljavanju u PORC-u Erdut

Galerija slika

Skip to content