Ljekovito bilje i mogućnosti proizvodnje

U organizaciji Poduzetničko razvojnog centra općine Erdut d.o.o. organizirana je 04.04.2013. godine informativna radionica o uzgoju ljekovitog bilja i mogućnosti otkupa proizvedenog.

Gost na radionici gospodin Josip Ivanec, dipl.ing, voditelj uzgoja – proizvodnje u poduzeću Đolta d.o.o. Lozan, upoznao je prisutne s mogućnostima proizvodnje ljekovitog bilja i to: kamilice, paprene metvice, matičnjaka, bijelog i crnog sljeza, te plasmana proizvedenog ljekovitog bilja upravo poduzeću Đolta d.o.o.

Poduzeće Đolta d.o.o. dio je poslovnog sustava Spider grupe.

Spider grupa Pitomača je povezani poslovni sustav koji je specijaliziran za uzgoj, prerada ljekovitog i aromatičnog bilja i čajeva opremanje. Proizvodi – na temelju ljekovitog i aromatičnog bilja – prodaje na domaćem i inozemnom tržištu za hranu i farmaceutske industrije potrebama.

Spider grupa Pitomača sastoji od tvrtki Jan-Spider doo (prerada ljekovitog i aromatičnog bilja) Herbarium doo (opremanje čajeva – finalizacija proizvoda), Biofarma doo (uzgoj ljekovitog bilja), Đolta doo (otkup i zadruga uzgoj ljekovito bilje) koje su povezane u jedinstvenom konceptu “od polja do stola”.

Spider Grupe ima sjedište u Pitomača, Virovitičko-podravskoj regiji Hrvatske.

Za sve zainteresirane proizvođače donosimo kontakt telefon 098 354 688, gospodin Josip Ivanec.

Bojana Orsić, mag.oec.

Skip to content