NEKA INTERNET BUDE VAŠ KOMERCIJALISTA . MOŽE I BEZ PLAĆE!

U suradnji Miroslava Varge , dipl. ing. stroj. Master of European Studies, Google AF / SAA Certified ( Escape Ltd. , Google Awords Certified Company) i Poduzetničko razvojnog centra općine Erdut 02.02.2012. u 11 sati u Vijećnici općine Erdut održana je radionica NEKA INTERNET BUDE VAŠ KOMERCIJALISTA . MOŽE I BEZ PLAĆE!

Prisutnim poduzetnicima predstavljeno je kako na najefikasniji način predstaviti svoje tvrtke putem plaćenih i neplaćenih oglasa na internetu. Zbog toga internet marketing predstavlja najsnažniji marketinški alat današnjice. U nekim državama premašilo je ulaganje u internet marketing sve ostale oblike ulaganja u marketing i raste vrlo snažno. I prošle, krizne godine, raslo je dvoznamenkastim postotkom.

Također se moglo naučiti: Kako se oglašavati po učinku? Kako se oglašavati samo onima i onda kada trebaju ono što nudimo? Kako je predavač, Miroslav Varga , u samom uvodu na radionici rekao : ” Ako i ne znate ništa o internetu i programiranju, nakon ove radionice ćete moći postizati odlične rezultate.” , nadamo se da smo ovim putem uspjeli potaknuti naše poduzetnike da uvide i iskoriste važnost interneta ,odnosni marketing interneta.

Ružica Šimon
Osoba na stručnom osposobljavanju za rad

Skip to content