NOVA USLUGA PODUZETNIČKOG CENTRA – IZRADA STRATEŠKIH DOKUMENATA ZA POTREBE JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE

Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut je potporna institucija koja kontinuirano uči i prilagođava se novim promjenama. Koristeći višegodišnja iskustva i znanja, te dobro poznavajući situaciju u Hrvatskoj razvili smo novu generaciju usluga  – IZRADA STRATEŠKIH DOKUMENATA ZA POTREBE JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE prema suvremenoj europskoj metodologiji, a za provedbu mjere 7.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga za provedbu operacije 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave“.

Usluga izrade Strateškog plana obuhvaća sljedeće korake:

  1. Izrada prijedloga-prezentacije za javnu raspravu

  2. Formiranje radne skupine za strateško planiranje, javna rasprava

  3. Izrada prijedloga Strateškog plana-programa razvoja za određeni period

U  mogućnosti smo za Vašu jedinicu lokalne samouprave izraditi:

  1. Strateški plan ukupnog razvoja

  2. Strategiju razvoja ruralnog područja

  3. Strategiju razvoja poljoprivrede

  4. Strategiju razvoja turizma

  5. i druge strateške/razvojne dokumente

Prihvatljivi korisnici prema natječaju za provedbu mjere 7.1. su općine i gradovi s najviše 10.000 stanovnika, koji udovoljavaju uvjetima i kriterijima propisanim Pravilnikom i Natječajem objavljenim u Narodnim novinama 25/15, od 6.ožujka 2015.

Sredstva javne potpore iznose ukupno 21.000.000,00 HRK, a visina potpore po projektu iznosi od 5.000 do 70.000 EUR (protuvrijednost u kunama). Potpora podrazumijeva dodjelu namjenskih bespovratnih novčanih sredstava za sufinanciranje ulaganja koja su predmet Operacije 7.1.1. – Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave. Intezitet javne potpore po projektu iznosi do 100 posto od ukupnih prihvatljivih troškova.

    Više o nama i našim aktivnostima možete pogledati na web stranici www.porc.opcina-erdut.hr i facebook stranici www.facebook.com/PoduzetnickoRazvojniCentarOpcineErdut/.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Dokumenti za preuzimanje:

SAŽETAK NATJEČAJA I PRAVILNIKA ZA PROVEDBU MJERE 7.1.

Skip to content