OTVORENE PRIJAVE ZA EDUKACIJU

Poduzetnički centar Erdut otvara  prijave za edukaciju pod nazivom „Pravni i porezni pogled na paušalni obrt / Što poduzetnik mora znati o porezima“ za poduzetnike početnike u okviru projekta BOND Hrvatska koji je pokrenut putem HAMAG-BICRO.

 Edukacija ima za cilj stjecanje znanja koja su  potrebna  za pokretanje i vođenje paušalnog obrta. 

Ova edukacija je namijenjena poduzetnicima početnicima  i onima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog poslovnog poduhvata, a edukaciju će voditi stručnjak Poduzetničkog centra Erdut koji ima veliko iskustvo u kreiranju uspješnih poduzetničkih priča.

 Ukoliko imate ideju i razmišljate o pokretanju vlastitog  poslovanja, prijavite se  i ostvarite svoje snove.

Edukacije će se održati 13. ožujka 2023. godine. sa početkom u 11:00 sati  na adresi Poduzetničko-razvojnog centra općine Erdut LRA d.o.o. – Bana Josipa Jelačića 1, Dalj.

Napomena:

Sudjelovanje na edukacijama  isključivo je moguće uz prethodnu prijavu, a  broj sudionika na edukaciji je ograničen. Prijaviti se možete najkasnije do petka – 10. ožujka 2023. godine do 12:00 sati na telefon 031/590-296. 

Za sve dodatne upite i informacije kontaktirajte nas putem e-pošte na porc@opcina-erdut.hr  ili putem telefona: 031 / 590-296

Skip to content