Poduzetnički centar Erdut otvara  prijave za edukaciju pod nazivom „Izrada poslovnog plana poduzetnika“ za poduzetnike početnike

Poduzetnički centar Erdut otvara  prijave za edukaciju pod nazivom „Izrada poslovnog plana poduzetnika“ za poduzetnike početnike u okviru projekta BOND Hrvatska koji je pokrenut putem HAMAG-BICRO.

Edukacija ima za cilj stjecanje znanja koja su  potrebna  za  pisanje poslovnog plana poduzetnika koji je iznimno važan dokument jer on sadrži analizu projekta, postojećeg stanja i stanja koje će se realizirati nakon projektnog ulaganja.

Ova edukacija je namijenjena poduzetnicima početnicima  i onima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog poslovnog poduhvata, a edukaciju će voditi zaposlenik Poduzetničkog centra Erdut.

Ukoliko imate ideju i razmišljate o pokretanju vlastitog  poslovanja, prijavite se  i ostvarite svoje snove.

Edukacije će se održati 26. svibnja 2023. godine. sa početkom u 11:00 sati  na adresi Poduzetničko-razvojnog centra općine Erdut LRA d.o.o. – Bana Josipa Jelačića 1, Dalj.

Napomena:

Sudjelovanje na edukacijama  isključivo je moguće uz prethodnu prijavu, a  broj sudionika na edukaciji je ograničen. Prijaviti se možete najkasnije do četvrtka – 25. svibnja 2023. godine do 12:00 sati na telefon 031/590-296. 

Za sve dodatne upite i informacije kontaktirajte nas putem e-pošte na porc@opcina-erdut.hr  ili putem telefona: 031 / 590-296

Skip to content