PODUZETNIČKO RAZVOJNI CENTAR OPĆINE ERDUT LOKALNA RAZVOJNA AGENCIJA d.o.o provodi projekt pod nazivom “Informiranje i obrazovne aktivnosti na području Osječko-baranjske županije” uz sufinanciranje Osječko-baranjske županije i Općine Erdut

Projektom su obuhvaćeni poduzetnici u turizmu, vinari i ekološki proizvođači na području Općine Erdut. Jedna od aktivnosti je tiskanje prospekata za promidžbu poduzetnika našega područja.
Ovim putem Vas pozivamo da, ukoliko želite objavu vaših podataka, nam dostavite bar jednu fotografiju visoke rezolucije koja je reprezentativna za vašu djelatnost, te podatke o proizvodnji kojom se bavite ukoliko ima nekakvih promjena. Zbog vremenskih rokova provedbe aktivnosti na spomenutom projektu, te obveza prema donatorima, molimo vas da vaše fotografije i podatke (ukoliko ima promjena), dostavite najkasnije do 18.03.2016.
Nadamo se da ste zainteresirani da vaši podaci budu dio promidžbenog materijala područja, te da podržavate našu inicijativu u promicanju poduzetništva.

S poštovanjem,
PODUZETNIČKO-RAZVOJNI CENTAR OPĆINE ERDUT
LOKALNA RAZVOJNA AGENCIJA d.o.o.

Skip to content