POTPISAN PROTOKOL O SURADNJI IZMEĐU OPĆINE ERDUT, OPĆINE SREMSKI KARLOVCI I GRADA DOBOJA

Dana 02.11.2015. u KZC “Milutin Milanković” potpisan je protokol o suradnji između općine Erdut, općine Sremski Karlovci i općine Doboj.
Potpisivanju je prethodio rad na projektnom prijedlogu u okviru programa Interreg-Danube Transnational Programme, na kojem su ove tri općine partneri na projektu.
Protokol o suradnji su potpisali načelnik općine Erdut gosp. Jugoslav Vesić, predsjednik općine Sremski Karlovci gosp. Milenko Filipović i gradonačelnik grada Doboja gosp. Obren Petrović. Protokol je inicijativa za učvršćivanje odnosa između ove tri općine, te poticanje svih oblika suradnje sa svrhom poticanja gospodarskog i društvenog razvoja na tim područjima, kao i uspostavljanje suradnje malih i srednjih poduzetnika , uz uspostavljanje izravnih kontakata poduzetničkih udruga i pojedinaca iz područja triju strana. Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut zajedno sa općinom Erdut nastavit će suradnju sa ovim općinama u cilju razvijanja budućih projektnih prijedloga, razmjene iskustava i primjera dobre prakse.

Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut d.o.o. – Lokalna razvojna agencija
Jelena Eklemović, dipl.menadž. u turizmu

Skip to content