POZIV NA RADIONICE

PROJEKT: TURISTICA, naš serijal edukativnih radionica sigurnim korakom kreće dalje i stoga vas pozivamo da nam se u petak, 11. travnja pridružite na slijedećoj radionici na temu: ORGANIZIRANJE I UPRAVLJANJE KLASTEROM
Radionica se održava u Erdutu, u prostoru Vinarije Brzica, na adresi: Erdut planina 18. i traje od 14:00 do 18:00 sati, a predviđena je i pauza za tradicionalni podunavski ručak.
Poslovno povezivanje postaje preduvjet svakog uspješnog poslovanja te ćemo kroz uvid u teorijske postavke i praktična iskustava te primjere dobre prakse razmatrati mogućnosti i modele poslovnog povezivanja pružatelja turističkih usluga. Razgovarat ćemo o ulogama i odgovornostima, mogućim rizicima te svakako razvojnim perspektivama. Voditelj radionice je iskusni predavač i ekspert u poslovnom povezivanju, RankoMilić, osnivač klustera CEDRA Split. Edukacijski program sastavni je dio projekta Turistica, koji udruga Slap uz partnerstvo sa DDRFK iz Pecsa i Općinom Erdut provodi u okviru prekograničnog programa Hrvatska-Mađarska. Cilj projekta je stvoriti interesno partnerstvo ključnih dionika, razviti pakete turističkih usluga koji će biti prilagođeni suvremenim trendovima i zahtjevima ciljanih tržišta te pokrenuti rad virtualne turističke agencije Panona adventure.
Molimo da svoje sudjelovanje na radionicima potvrdite kolegici Ivani Vuković putem e-maila: ivana777slap@gmail.com ili telefonom na031/213-556 i 095/ 777-9991, najkasnije do četvrtka, 10. ožujka do 12 sati. Radujemo se vašem dolasku i dakako aktivnom sudjelovanju.

Uz pozdrav, Sonja Vuković Voditeljica projekta

Skip to content