POZIV Za sudjelovanje na biciklijadi BARANJA 2016., povodom Međunarodnog dana obitelji

Udruženje „Baranja“ iz Luga organizira, sedmu po redu,  biciklijadu BARANJA 2016. Biciklijada je jedna od aktivnosti u projektu „NOVI PRISTUP PROVEDBI  MJERA OBITELJSKO PRAVNE ZAŠTITE“  financiranom sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Biciklijada će se održati  14. svibnja 2015. sa startom u 10:00 sati. Polazak sudionika je ispred imanja  Citadela Udruge ZVONO iz Belišća, osnovne škole u Belom Manastiru te iz Osijeka, kod katakombi (baranjska strana), a odredište osnovna škola u Čemincu.

Planirane rute su:

  • Belišće (baranjska strana, imanje Citadela)- Baranjsko Petrovo Selo- Bolman- Jagodnjak- Novi Čeminac- Čeminac;
  • Beli Manastir – Karanac – Kneževi Vinogradi – Grabovac – Čeminac te
  • Osijek Dravski most – Bilje – Vardarac – Lug – Grabovac – Čeminac.

Sudionici biciklijade iz mjesta koja se nalaze na planiranim rutama priključivat će se biciklijadi u trenutku prolaska kroz njihova mjesta stanovanja.

Organizacijom biciklijade obilježit ćemo Međunarodni dan obitelji te pozivamo sve zainteresirane građane da se prijave za sudjelovanje na biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju sudjelujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima.

Sudionici  moraju imati ispravan bicikl i reflektirajući prsluk, a djeca mlađa od 16 godina i zaštitnu kacigu. Za djecu su osigurane majice, osvježenje i ručak (grah s kobasicom). Cijena porcije graha za odrasle bit će 10 kn. Za sudionike biciklijade bit će osigurana pratnja Crvenog križa, a nastojat ćemo organizirati i policijski pratnju iz svih pravaca, od starta do cilja.

Planirani dolazak sudionika na odredište u Čeminac je oko 12:00 sati gdje će biti organiziran ručak i osvježenje  te bogat zabavni i natjecateljski program. Povratak sudionika biciklijade planiran je u poslijepodnevnim satima oko 16:00.

Molim da podržite našu inicijativu za stvaranje zdravih životnih navika i aktivno provođenje slobodnog vremena, kako djece tako i njihovih roditelja.

Za prijavu i dodatne informacije možete se javiti Udruženju „Baranja“ na telefon 031/322-602, fax 031/750-891, web www.udruzenje-baranja.hr  ili e-mail: baranja@inet.hr.

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu za sudjelovanje na biciklijadi, srdačno Vas pozdravljamo!

U Lugu, 28.04.2015.    voditeljica projekta: Jasna Petrović

Skip to content