Radionica „Razvoj vinskog i ruralnog turizma uz LEADER pristup kroz potporu Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020.“

Dana 04.09.2014.u KZC „Milutin Milanković“ održana radionica pod nazivom „Razvoj vinskog i ruralnog turizma uz LEADER pristup kroz potporu Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.“

U prvoj prezentaciji direktorica LAG-a gosp. Nataša Tramišak predstavila je LAG Vuka Dunav  i Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske od 2014.- 2020., kao i mjere i mogućnosti  koje program nudi.  Program je poslat na očitovanje Europskoj komisiji u srpnju ove godine.

Direktorica Poduzetničko razvojnog centra gosp. Bojana Orsić govorila je o razvoju vinskog i ruralnog turizma na području općine Erdut, kao i o prethodnim i planiranim projektima koje provodi Poduzetničko razvojni centar općine Erdut, a vezani su za vinski turizam i vinsku cestu erdutskog vinogorja.

Radionica je održana u sklopu manifestacije Wine&Bike Tour Erdut koju organizira Udruga vinara i vinogradara Erdut – Podunavlje uz potporu Općine Erdut, Poduzetničko razvojnog centra općine Erdut, Turističke zajednice općine Erdut, Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje i LAG-a Vuka Dunav. Manifestacija je financirana sredstvima pretpristupnog programa IPARD kroz mjeru LEADER.

 

Poduzetničko razvojni centar općine Erdut

Jelena Eklemović, dipl.menadžer u turizmu

Skip to content