SAVJETOVANJA ZA BUDUĆE INVESTICIJE PODUZETNIKA

U cilju pružanja što bolje usluge poduzetnicima s područja općine Erdut, Poduzetnički centar je u srijedu 16.12.2015. godine zajedno s renomiranom konzultantskom tvrtkom – Sense consulting iz Zagreba ugostio osamnaest poduzetnika.
Poduzetnici su iznijeli svoju viziju razvoja, investicije koje žele pokrenuti na području općine Erdut, te se ovom prilikom informirali o mogućim aplikacijama na različite natječaje ili javne pozive fondova Europske unije.
Najviše se vremena razgovaralo o Programu ruralnog razvoja 2015 – 2020 godina, ali i o prošlom natječaju iz podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva. Obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su svoje projekte nominirali na ovu mjeru tražila su analize i uzroke ne povlačenja sredstava.
Svakom poduzetniku ostavljeno je gotovo sat vremena da postavi pitanja, zatraži korisne savjete i pokuša zajedno s konzultantima stvoriti okvir za buduće investicije.
Dogovoreno je da ovakvi sastanci postanu uobičajena praksa te i ovim putem pozivamo sve zainteresirane poduzetnike s područja općine Erdut, a koji žele investirati i trebaju savjetodavne usluge da nam se pridruže.
Savjetovanja se ne naplaćuju, individualnog su , ne obvezujućeg karaktera.

Bojana Orsić, mag.oec.

Skip to content