Tjedan poduzetništva od 05. do 09. studenog 2018. godine

iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na događaj:

T J E D A N  P O D U Z E T N I Š T V A

Koji je  upriličen u periodu  od 05. do 09. studenog 2018. godine, od 10,00 do 13,00  sati u prostorijama Poduzetničko-razvojnog centra općine Erdut lokalne razvojne agencije d.o.o., Bana Josipa Jelačića 1, Dalj.

O TJEDNU PODUZETNIŠTVA:

Tjedan poduzetništva jedna je od aktivnosti proizašla iz projekta EDU-BIZ.ER. – Pružanje visokokvalitetnih usluga za MPS putem Poduzetničkog centra Erdut.

Tjedan poduzetništva osmišljen je kao kampanja u kojoj se sadašnji i budući poduzetnici upoznaju s radom poduzetničkih potpornih institucija. U sklopu Tjedna poduzetništva želimo motivirati poduzetnike da se uključe u korištenje usluga informiranja i savjetovanja, korištenje bespovratnih sredstava, pri čemu je važno istaknuti značaj neformalnih edukacija za rast i razvoj poslovanja.

O PROJEKTU EDU-BIZ.ER. – Pružanje visokokvalitetnih usluga za MPS putem Poduzetničkog centra Erdut:

  • UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 238.248,47 KUNA
  • BESPOVRATNA SREDSTVA: 174.176,35 KUNA
  • PROJEKT TRAJE: 01.04.2018. – 31.07.2019.

Poduzetnički centar Erdut potpisao je Ugovor za ovaj projekt s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta kao posredničkim tijelom prve razine i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije kao posredničkim tijelom druge razine. Projekt je financiran kroz poziv Europskog fonda za regionalni razvoj.

CILJ PROJEKTA : Osigurati kvalitetnu i učinkovitu pomoć poduzetnicima s područja općine Erdut, Osječko-baranjske, ali i Vukovarsko-srijemske županije, s ciljem postizanja i učvršćivanja njihovog položaja na tržištu, te smanjenje razlika u mogućnostima pristupu uslugama i poslovnim znanjima ruralnih područja u odnosu na urbana i razvijenija područja.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

TIM PODUZETNIČKOG CENTRA ERDUT

 

Ovaj projekt je financiran sredstvima Europske Unije.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Poduzetničko-razvojnog centra općine Erdut lokalne razvojne agencije d.o.o. Dalj

i ni na jedna način ne odražava stavove Europske Unije.

Skip to content