WOMEN BUSINESS HUB-WBH – Ženski Bazaar

Pozivamo Vas na drugi „Ženski Bazaar“ koji će se održati 29. travnja 2021. godine s početkom u 12 sati, u dvorištu Poduzetničko – razvojnog centra općine Erdut, J.Bana Jelačića 1, Dalj.

“Ženski Bazaar” se organizira u okviru projekta Women Business HUB, te će na njemu svoje proizvode i radove izlagati poduzetnice i potencijalne poduzetnice s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete, te ističemo kako će se ovaj događaj odvijati uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera vezanih za pandemiju COVID-19.

Cilj projekta: Stvaranje uvijeta za ekonomsko osnaživanje žena u pograničnoj regiji Hrvatska-Srbija putem umrežavanja i osnivanja HUB-a.

Očekivani rezultati i predviđeni učinak projekta: Stvaranje centra za edukacije mentoring i treninge namjenjene ženama poduzetnicama i potencijalnim poduzetnicama. Poboljšavanje uvijeta za ekonomsko osnaživanje žena, veće mogućnosti za zapošljavnje u malom i srednjem poduzetništvu, te osnaživanje buduće suradnje u ovom polju zapošljavanja.

  • Partneri na projektu: udruženje “Biznis na štiklama” iz Novog Sada (Republika Srbija)
  • Ukupna vrijednost projekta: 354,831.99 EUR
  • Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR IPA II fondova europske unije: 301.607,19 EUR
  • Iznos sufinanciranja sredstvima korisnika: 53.224,80 EUR

Financirano iz programa: Intrereg IPA CBC Hrvatska – Srbija 2014.-2020.Razdoblje provedbe projekta: 15.09.2019. – 14.06.2021. godine

Skip to content