XV. MEĐUNARODNI OLDTIMER SUSRET U DALJU

U subotu 09.08.2014. održan je petnaesti Međunarodni oldtimer susret u organizaciji oldtimer kluba Našice. Kolona povijesnih vozila u vlasništvu entuzijasta i vrijednih ljudi koji ih nesebično održavaju i njeguju provezla se u subotu Osijekom i Daljem gdje se zaustavila na putu prema Vukovaru i Iloku.

U Dalju ispred vinskog muzeja Teutoburgium oldtimeraše sa američkog i europskog kontinenta su dočekali i pozdravili načelnik općine Erdut gosp. Jugoslav Vesić, direktorica Poduzetničko razvojnog centra Bojana Orsić sa suradnicima Sinišom Bulajićem i Jelenom Eklemović, zamjenik predsjednika turističke zajednice Darko Barjaktarević, te Barbara Nikolašević koja je dočekala goste u vinskom muzeju. Devet OPG-ova sa područja općine Erdut i mesnica Bođirković iz Borova odazvali su se sudjelovanju u ovom događanju, a goste su počastilili svojim proizvodima.

„ Susret je okupio 40 vozila, 65 sudionika iz deset klubova, od kojih je pet stranih iz Srbije, Slovenije, Slovačke, BIH i Mađarske, a najstariji automobil je škoda iz 1950 god.“ Kaže Goran Flisak iz oldtimer kluba Našice koji se zajedno sa predsjednikom kluba svima zahvalio i uručio zahvalnice.

Cilj ovog susreta je pored izložbe starih automobila i promidžba domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, ekoproizvodnje, vinara erdutskog vinogorja, a samim tim i turistička promocija ovog kraja. Općina Erdut i Poduzetničko razvojni centar općine Erdut rado se uključuju u manifestacije ovakakvog karaktera.

Jelena Eklemović

Poduzetničko razvojni centar općine Erdut

Galerija slika

Skip to content