ZIMSKA PREDAVANJA ZA POLJOPRIVREDNIKE 24.02.2014.

Još jedna u nizu planiranih informativnih i edukativnih radionica za naše poljoprivrednike održana je 24.02.2014. godine u KULTURNOM I ZNANSTVENOM CENTRU MILUTIN MILANKOVIĆ s početkom u 11 sati.
Ovaj put gosti predavači su bili predstavnici tvrtki DEKALB i CHROMOS AGRO d.d. Kao i do sada akcenat prezentacija svojih proizvoda kod predavača je bio na predstavljanju novih sortimenata i vrsta zaštitnih sredstava. Pri tome su predstavljeni novi proizvodi koji se ove godine pojavljuju na tržištu te osobine starih provjerenih proizvoda.
Cilj ove radionice je bio kao i kod prethodnih informirati i educirati poljoprivredne proizvođače, vlasnike OPG-a, odnosno sve ljude koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom o novim dostignućima u poljoprivredi.
Predavanje je bilo interaktivnog karaktera gdje su sudionici postavljali pitanja i dobijali informacije o novim tehnologijama u poljoprivrednoj proizvodnji.
PODUZETNIČKO RAZVOJNI CENTAR OPĆINE ERDUT kao jedina poduzetničko-potporna institucija na našem području i poljoprivredna zadruga AGRODUNAV iz Dalja sudjelovali su zajedno u organizaciji ovih predavanja. Pri tome je istaknut veliki naglasak na važnost stalnog educiranja i informiranja poljoprivrednika. Kako je poljoprivredna proizvodnja primarna djelatnost ljudi na našem području veoma je važno edukacijom biti u korak sa novim tehnologijama koje stalno napreduju.

Siniša Bulajić, dipl.ing.agr.

Galerija slika

Skip to content